Ανακοινώσεις Γραματείας

Γραμματεία Τμήματος

Εσωτερικός Κανονισμός Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες του Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Στον σύνδεσμο θα βρείτε τον Εσωτερικό Κανονισμό του Διεθνούς Πανεπιστημίου, που προβλέπει διαδικασίες για τις δηλώσεις μαθημάτων, τις σπουδές, καθώς και το πέρας αυτών.

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

Γραμματεία Τμήματος

Γραμματεία Τμήματος Φυσικοθεραπείας - Επικοινωνία & Ώρες Εξυπηρέτησης Κοινού

Στοιχεία επικοινωνίας 

 Στοιχεία αλληλογραφίας:
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη
Σχολή Επιστημών Υγείας
Τμήμα Φυσικοθεραπείας
Τ.Θ. 141
Τ.Κ. 57400 

Διοικητικά θέματα:        Tel: +30 2310013802 
Σπουδαστικά θέματα:   Tel: +30 2310013803, 804

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.phys.ihu.gr
http://www.phys.teithe.gr

 Ωράριο Επικοινωνίας Γραμματείας:

Αποκλειστικές ώρες υποδοχής κοινού:                      Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη από 10:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ.
Αποκλειστικές ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης:    από 12:00μ.μ. έως τις 14:00μ.μ.

Στο πλαίσιο μέτρων προς αποφυγή και διάδοση του κορωνοϊού, η Γραμματεία του Τμήματος Φυσικοθεραπείας εξυπηρετεί μέσω θυρίδας κατόπιν ραντεβού και μόνο για θέματα που δεν καθίσταται δυνατή η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

Λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά και θεμάτων ταυτοποίησης του φοιτητή, η επικοινωνίας σας με τη Γραμματεία του Τμήματος θα πρέπει να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη χρήση του email που έχετε δηλώσει με την εγγραφή σας στο Τμήμα.

Κατόπιν των παραπάνω δε θα λαμβάνεται υπόψιν οποιαδήποτε αλληλογραφία ή αποστολή αίτησης που έχει γίνει μέσω άλλου email. Για τη διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων (σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων), παρακαλείσθε να μην καλείτε τηλεφωνικά τη Γραμματείας για προσωπικά σας στοιχεία.

Για αιτήματά σας προς τη Γραμματεία αποστέλλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας τον ΑΜ, το Ονοματεπώνυμο σας και το αίτημά σας)

Για Εκπαιδευτικά Θέματα απευθύνεστε στους Καθηγητές σας μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (γράφοντας τον ΑΜ, το Ονοματεπώνυμο σας και το αίτημά σας)

Για την ενημέρωσή σας  (όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες αναρτώνται αυθημερόν) στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://www.phys.teithe.gr/index.php/news)

 

Αλεξάνδρα Χριστάρα

ΠΜΣ «ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ»

4ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥ ΔΙ.ΠΑ.Ε., ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

 

Γραμματεία Τμήματος

Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδ. Έτους 2020-2021

Αγαπητοί φοιτητές/τριες του Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου, η έναρξη  των ανανεώσεων εγγραφών-δηλώσεων μαθημάτων στο ΠΥΘΙΑ θα καθυστερήσει, λόγω τεχνικών δυσκολιών εξαιτίας της μαζικής καταχώρισης των βαθμολογίων σε ολόκληρη την Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη.

Θα ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των ανανεώσεων εγγραφών-δηλώσεων μαθημάτων με νεότερη ανακοίνωση.

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

Γραμματεία Τμήματος

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αγαπητοί φοιτητές.

μετά από έγκριση της γενικής συνέλευσης του τμήματος, όσοι φοιτητές του παλιού προγράμματος σπουδών (ΑΤΕΙΘ) έχουν υποχρέωση παρακολούθησης (δηλαδή κόπηκαν από απουσίες) του μαθήματος Μεθοδολογία της έρευνας στις επιστήμες υγείας, τους παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μάθημα (θεωρία και εργαστήριο), στο εαρινό εξάμηνο μαζί με τους φοιτητές Δ εξαμήνου του Νέου Προγράμματος Σπουδών (ΔΙΠΑΕ).
 
Ιωάννα Χατζηπροδρομίδου
Γραμματεία Τμήματος

Αναστολή/Διακοπή Σπουδών

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για αναστολή/διακοπή σπουδών για το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο, θα πρέπει να το αιτηθούν στη Γραμματεία πριν την έναρξη των δηλώσεων μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου, δηλαδή έως 26/02/2021.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση είτε μέσω του gov.gr είτε επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ακαδημαϊκή ταυτότητα, καθώς και κάθε παροχή και διευκόλυνση που παρέχεται στους φοιτητές, παύουν να υφίστανται. Συνεπώς θα πρέπει τα σχετικά έγγραφα/κάρτες/ταυτότητες να κατατίθενται στη Γραμματεία για ακύρωση μαζί με την αίτηση.

 

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

Γραμματεία Τμήματος

Δηλώσεις Εργαστηρίων μέσω Moodle

Αγαπητοί φοιτητές/τριες του Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του ΔΙΠΑΕ, η Σχολή Επιστημών Υγείας προγραμμάτισε την έναρξη των δηλώσεων των εργαστηριακών μαθημάτων (εργαστήρια) στο Moodle.

Διαπιστώθηκε ότι για το Τμήμα Φυσικοθεραπείας αυτή η διαδικασία δεν είναι εφικτή για το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε να δηλώσετε τα Εργαστήριά σας κατά τη διάρκεια των ανανεώσεων εγγραφών-δηλώσεων μαθημάτων στο ΠΥΘΙΑ, που επίσης προγραμματίστηκαν από τη Σχολή Επιστημών Υγείας, να γίνουν από 1 έως 8 Μαρτίου 2021.

Σε περίπτωση νεότερης εξέλιξης θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση. 

Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Φυσικοθεραπείας.

Γραμματεία Τμήματος

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Την Παρασκευή 26/02/2020 και ώρα 10:00 θα γίνει ενημέρωση σχετικά με την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης για το εαρινό εξάμηνο 2020-21, στην ηλεκτρονική αίθουσα του Η εξαμήνου (ίδιο meeting id με το Ζ εξάμηνο).

Ο υπεύθυνος πρακτικής άσκησης  

Πάρης Ιακωβίδης

Επίκουρος Καθηγητής

Γραμματεία Τμήματος

Έναρξη Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021 Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο

Το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο για το Εαρινό Εξάμηνο 2020-2021 έχει ως ακολούθως:

  • Έναρξη μαθημάτων: 22/02/2021, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα όπως έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Τμήματος.
  • Δηλώσεις μαθημάτων: 01/03/2021 έως 08/03/2021. Υπενθυμίζεται στους φοιτητές ότι η δήλωση μαθημάτων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΠΥΘΙΑ. Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Πανεπιστημίου η δήλωση μαθημάτων των φοιτητών σε κάθε εξάμηνο αποτελεί απαραίτητη ενέργεια, προκειμένου ο φοιτητής να έχει ενεργό παρουσία στο Ίδρυμα. Φοιτητές που δεν έχουν υποβάλλει δήλωση μαθημάτων δεν γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις του οικείου εξαμήνου για τα μαθήματα αυτά και, εάν παρά ταύτα συμμετείχαν σε αυτές, η επίδοσή τους δεν βαθμολογείται και, εάν παρά ταύτα βαθμολογήθηκαν, ο βαθμός επιτυχίας που τυχόν έλαβαν δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν καταχωρίζεται σε καμία εξεταστική περίοδο.
    • *Εφιστούμε την προσοχή σας: Μετά την δήλωση των μαθημάτων στο σύστημα ΠΥΘΙΑ παρακαλούμε ελέγξτε ότι η δήλωσή σας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και προβείτε στην εκτύπωσή της  Η οποιαδήποτε επικοινωνία σας σε ότι αφορά πρόβλημα με τη δήλωση θα γίνεται με τον δεκαψήφιο κωδικό αίτησης.
  • Λήξη μαθημάτων: 04/06/2021
  • Εξετάσεις Εργαστηρίων (αναπληρώσεις μαθημάτων): 07/06/2021 έως 11/06/2021
  • Εξεταστική περίοδος Α Εαρινό (3 εβδομάδες): 14/06/2021 έως 05/07/2021